Makkelijk recept om snel een hartige taartbodem te maken.

Basisrecept: hartige taartbodem

Een basisrecept is altijd handig om achter de hand te hebben! Zo ook dit basisrecept voor een hartige taartbodem. Heb je ingrediënten over van de vorige dag of wil je even snel een quiche of hartige taart maken pak dan dit recept!
Snel, makkelijk en verantwoord.
Dit is een bodem van deeg wat niet hoeft te rijzen.
Hij is dus snel klaar. Na het kneden rol je hem uit, bekleed je hem met je favoriete ingrediënten of gebruik je een van mijn hartige taart recepten. Snel in de oven en klaar is de quiche!
 
Door het gebruik van speltbloem en plantaardige boter is het een bodem waar je verantwoord van kan snoepen.
Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn.
Makkelijk recept om snel een hartige taartbodem te maken.

Basisrecept: hartige taartbodem

Een basisrecept is altijd handig om achter de hand te hebben! Zo ook dit basisrecept voor een hartige taartbodem of quiche
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Frans, Italiaans
Porties 1 Quiche

Ingrediënten
  

  • 350 g Volkorenmeel
  • 94 g (plantaardige)roomboter
  • 1,5 el Olijfolie
  • 1,5 tl Zeezout
  • 125 ml Water lauwwarm

Instructies
 

  • Smelt de roomboter in een pannetje.
  • Voeg alle ingrediënten in een grote kom en meng dit door elkaar.
  • Kneed dit tot een soepel deeg.
  • Bestuif een werkblad met bloem en rol het deeg uit tot de gewenste grote voor in de vorm.
Trefwoord bakken, bijgerecht, deeg, Hartige taart, Hartige taartbodem, Hoofdgerecht, Quiche, snel klaar

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept